Szállítmányozás

Ismerje meg hogyan dolgozunk a szállítmányozás területén!

Cégünk 24 órás terítést végez Magyarország területén, melyhez x kartonos valamint y raklapos depót használunk.

Megrendelés

A fuvarrendelést a megújult ügyfél oldalunkon keresztül, legkésőbb az árufelvétel napján 12 óráig le kell adni a cégünk felé, vidéki árufelvétel esetén az árufelvételt megelőző munkanap 14 óráig.

Árufelvétel

Az árufelvétel munkaidőben, tehát 8 és 17 óra között történik a megrendelő által megadott helyen. Az árufelvételt futárunk a Trans-Pack gyüjtőlista aláírásával igazolja.

Depokra és járatra szervezés

Az áru beérkezik a Trans-Pack Logisztika Kft. gyűjtőraktárába, a beérkezés után kollegáink azonnal nekilátnak a küldemények szortírozásának.

Mindeközben az irodában megkezdődik a depókra, illetve járatra szervezés, mely azt takarja, hogy a feladó áruit címenként irányítószám alapján a területileg illetékes depókra kiírjuk, a címlistát elküldjük a depónak, valamint a központi gyűjtőraktárban éppen szortírozást végző munkatársainknak.

Raktárban dolgozó kollegáink ekkor szétválogatják a már komissiózott árukat címenként, és a területileg illetékes depó sorába irányítják. A központi, 1-es depóhoz tartozó címeket az irodában készített járatlisták alapján az adott gépjármű sorába kerülnek.

22 és 03 óra között megérkeznek a gerincjáratok, melyek az árut a depókba szállítják.

A központi irodától kapott címlisták alapján a 2-18-as depók megkezdik a saját területükre érkező áruk járatra szervezését, avagy rendszámokhoz rendelését.

A vidéki depókba az áru hajnal 1 és 5 között érkezik meg, ekkora a már előre elkészített járatlisták alapján a rendszámokhoz tartozó sorokba kerülnek az áruk.

Okmánykezelés

A leigazolt fuvarokmányokat a lehető legrövidebb időn belül visszajuttatjuk ügyfeleink részére. Partnereink igényeihez igazodva heti egy vagy két alkalommal, postán.

Elszámolás

Az elszámolás heti, kétheti vagy havi lebontásban kérhető, és a Trans-Pack gyüjtőlista alapján történik.

Számlázás

A mindkét fél által elfogadott elszámolás alapján átutalásos számlát állítunk ki, mely 8-30 napos átutalási határidővel készül.

Jogi nyilatkozat

A vállalkozásunk által működtetett elektronikus adatfeldolgozási rendszeren (EDP) keresztül adott megbízások valóságtartalmáért a megbízó teljes felelőséggel tartozik.


Szeretnénk Önnel is együtt dolgozni

Olyan üzleti partnerekkel szeretnénk dolgozni, akikkel együtt fejlődhetünk. Csatlakozzon Ön is megbízóink széles táborához, és keressen meg minket, hogy megbeszéljük a részleteket!