Trans-Pack Logisztika

E-mail cím

Jelszó:

Bemutatkozás

 

Cégtörténet

 

A Trans-Pack Logisztika Kft. és jogelődjei 1998 óta végeznek gyűjtőfuvarozást Magyarország területén.

A Trans-Pack Logisztika Kft. tevékenysége kizárólag belföldi gyűjtő- és direktszállítmányozás, valamint raktárlogisztika.

Az évek folyamán kialakított professzionális depos rendszerünknek köszönhetően garantálni tudjuk ügyfeleink részére a 24 órás kiszállítást Magyarország területén bármely településre, akár hipermarketek esetében is.

Célunk, hogy partnereink legváltozatosabb fuvarigényeit is ki tudjuk elégíteni, ezért a fő tevékenységként végzett gyűjtőfuvarozás mellett igény esetén komplett és direkt fuvarok lebonyolításában is állunk partnereink rendelkezésére.

Munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalata garantálja partnereink elégedettségét.

Ügyfeleink gyors és pontos kiszolgálásának egyik alapfeltétele a technikai háttér megteremtése, ezért a szolgáltatáshoz felhasznált eszközeinket folyamatosan bővítjük.

Gépjárműveink mobiltelefonnal és műholdas nyomkövetővel vannak ellátva, ezek segítségével ügyfeleink részére folyamatosan tájékoztatást tudunk nyújtani a szolgáltatás állapotáról.

Saját gépjárműflottánkon túl széles, jól kipróbált, megbízható alvállalkozói körrel rendelkezünk.

Az elmúlt három évben a belföldi gyűjtőfuvarozó piacon a Trans-Pack Kft volt a legdinamikusabban fejlődő cég Magyarországon.

vissza